У вівторок Черновецький влаштує ще один мітинг на свою підтримку?


Мер Леонід Черновецький готує черговий мітинг на свою підтримку 17 лютого.

Про це повідомляють у прес-службі Блоку Кличка.

Депутати переконані, що "перший "сольник" перед киянами 13 лютого потерпів повне фіаско і не дає спокою меру", тому команда Черновецького намагається "безпорадно змусити киян їх любити або хоча б створити видимість щастя".

"Правда при цьому використовується адмінресурс і в чергове порушуються закони. Як і минулої п'ятниці, на мітинг зганятимуть примусово. Порахують й тих, хто не захоче вийти "на підтримку мера", - заявляють у Блоці Кличка.  

Свої слова депутати підтверджують копією доручення мера  щодо забезпечення участі підпорядкованих йому підрозділів виконавчого органу  у мітингу 17.02.2009 року.

 
"Черновецький давно втратив довіру киян і своїми пісням та примусовими мітингами він лише підливає олії у вогонь народного обурення. Ми  звертаємось  до Генерального прокурора України з депутатським запитом щодо термінового вжиття заходів прокурорського реагування на факти перевищення службових повноважень керівництвом КМДА", - заявляють у Блоці Кличка.   

Депутати звертають увагу генпрокурора  на те, що "прокуратура Києва не реагує на численні факти порушень чинного Законодавства з боку столичної влади, про які постійно повідомляють депутати фракції Блоку Кличка".

Як відомо, у п'ятницю під час мітингу низка студентів зізналися, що розмахують прапорами з символікою Блоку Черновецького за гроші. Тоді ж увечері в розпорядження "Української правди. Київ" потрапило фото рознарядки для КП "Київський метрополітен", у якій вимагали забезпечити присутність на мітингу 1200 осіб. Крім того, джерело у одній зі столичних лікарень повідомляло, що медиків зігнали на мітинг примусово.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ