Томенко знайшов два шляхи вирішення київських проблем


Критичну ситуацію в Києві може виправити або влада, або самі ж кияни.

Таку думку висловив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, повідомляє прес-служба Верховної ради.  

За словами Томенка, Верховна рада може ухвалити закон про розділення самоврядних та виконавчих повноважень столичної влади, або президент відсторонить Леоніда Черновецького від виконання повноважень Голови КМДА.

"Саме такими можуть бути дії влади, якщо вона зреагує на цю критичну ситуацію в Києві. Іншим шляхом виходу з ситуації є дії киян, які змусять команду Леоніда Черновецького реагувати на несприйняття населенням соціально-економічних див столичної влади", - сказав заступник голови ВР.

При цьому, наголосив Томенко, повчальною для Черновецького має стати вистава М.Старицького "За двома зайцями", зважаючи на те, що пам'ятник Голохвастову знаходиться неподалік від Київської мерії.

"Історія доводить, що очевидно можна декілька раз дурити народ, шляхом обману втертися в довіру, але рано чи пізно це призведе до того, що суспільству це набридне. Для головного персонажа вистави це завершилося дуже сумно - він довів до збанкрутіння свою цирульню, а столичний мер сьогодні намагається довести до збанкрутіння весь Київ, і наслідки цього можуть бути гірші", - підкреслив Томенко.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ