У суботу до Черновецького прийдуть спитати "Де гроші?"


У суботу 14 лютого о 14.00 під стінами КМДА відбудеться перша акція громадянської ініціативи "Київ - наш" проти протиправних дій міської влади.

Кампанія об'єднала представників різноманітних середовищ громадських активістів, людей, котрим небайдужа доля Києва та які готові захищати власну позицію та власні інтереси, повідомляє громадська ініціатива "Збережи старий Київ".

Організатори наголошують, що кампанія є принципово позапартійною.

Головна мета кампанії - встановити громадський контроль за діями нової влади, хто б її не очолював, та притягнення до відповідальності чинного київського мера. Громадське обурення діями київської влади досягло неймовірного масштабу. Проте нинішні політики не готові до справжньої боротьби за інтереси киян, оскільки насправді беруть участь у грабунку міста, або ж через елементарну некомпетентність.

"Ми вважаємо, що київська влада зараз - банкрут у прямому розумінні цього слова. Своє фінансове становище вона намагається врятувати, залазячи у кишеню простим киянам, не звітуючи про зібрані гроші!", - заявляють організатори акції протесту.

В рамках акції відбудеться яскраве театралізована вистава-пародія на київську дійсність. Окрім того, для того щоб змінити традицію акцій заради акцій - буде використано також елементи масової юридичної протидії.

Зокрема, під час акції усі бажаючі зможуть підписати листа до прокуратури чи народного депутата з вимогами розслідування дій Леоніда Черновецького.

Посадові особи та народні обранці зобов'язані будуть надати відповідь громадянам: або виявити готовність притягнути київського мера до відповідальності, або підтвердити свою лояльність до таких дій та бути готовим відповідати за це.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ