Довгий закрив сесію - Басса звинуватили в підкупі мітингувальників


Представники організації малих архітектурних форм заблокували трибуну Київради, вимагаючи відміни рішення Київради про знесення кіосків.

Про це заявила одна з представниць організації на сесії Київради.

"Будемо говорити потім, а зараз ставимо на голосування скасування двох рішень", - заявила жінка, після того як Олесь Довгий сказав їй якусь загальну фразу.

В це й час  трибуну оточили інші працівники МАФ - близько 30 осіб - які прийшли на сесію. Вони нагадали, що зранку представниця БЮТ Меліхова вже внесла таку постанову.

"Голосуйте - і народ розійдеться" , - звернувся до Довгого ще один мафівець.

 На що Довгий поскаржився, що йому дали порваний папірець. "Ось їх повага до Київради", - обурився він.

На що люди почали на нього кричати і нагадали, що подали йому вдень "5 нормальних копій" рішення.

"Ви запрошуєте безробітних, по 100 баксів платите. Басс (один із заступників Черновецького) ваш платить, щоб вони тут сесію затягували. Тут жінки хлопчика зажали - він зізнався, що йому 100 баксів заплатили, щоб він прийшов на сесію. Ви краще проїзні безкоштовні зробіть, ніж по 100 баксів роздаєте", - обурився чоловік з залу.

Після почутого Довгий попередив, що якщо не буде встановлено порядок, він закриє засідання. Однак в цей час до нього підійшли Тетяна Мелехова та Віталій Кличко, які принесли підписи про відкликання секретаря Київради.

Після цього Довгий закрив сесію і  залишив зал.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ