Протистояння на Позняках: люди проти камазів


У середу люди з 7 години ранку утримують натиск "намазів" на Позняках, де розгорнула будівництво Дарницька райадмінімстрація. Протистояння триває другий день поспіль.

Як повідомляють активісти громадської ініціативи "Збережи старий Київ", мешканці будинків по вулиці Анни Ахматової, 41 і 43 у відчаї через пусті обіцянки влади захистити їх від зведення висотки у дворі інших домів, у 4 метрах від їх вікон та здійснюють відчайдушні кроки для захистку власного життєвого простору.

"Мешканці Позняків просять допомоги усіх киян та особливо журналістів у їх боротьбі проти забудовника, котрим у даній ситуації є Дарницька районна адміністрація, та міської влади, котра не спроможна виконати дані неодноразово обіцянки про скасування дозволу на будівництво", - говорять активісти.

Минулої осені подібні намагання мешканців вул. Анни Ахматової зупинити протиправне будівництво неодноразово закінчувалось побиттям людей. Одного разу навіть лунали постріли. Мешканці бояться, що і цього разу не вдасться уникнути критичних ситуацій.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ