Блок Кличка закликає киян не платити за компослуги


Блок Віталія Кличка закликає киян "не сплачувати жодної копійки за житлово-комунальні послуги до того часу, поки не будуть скасовані розпорядження про встановлення  космічних тарифів".

Так депутати Блоку відреагували на розпорядження мера Києва Леоніда Черновецького, за яким з 1 лютого вартість компослуг для киян зросла на 50%.

"Незважаючи на тяжке фінансове становище киян, масове скорочення та безробіття, пан Черновецький підписав розпорядження про затвердження нових тарифів на житлово-комунальні послуги для населення. Лише на першому етапі вони зростуть майже в 2,5 рази", - йдеться в повідомленні прес-служби Блоку Кличка.

За словами депутатів Блоку, усі економічні розрахунки показують, що не має жодних економічних підстав для такого різкого підняття тарифів.

"З метою недопущення подальшого зубожіння киян та занепаду столиці нашої країни, у зв'язку з невиконанням передвиборчих обіцянок мера Києва Л.Черновецького, Блок Віталія Кличка ініціює дострокове звільнення його з посади Київського міського голови", - заявляють у Блоці Кличка.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ