Черновецький "повісить" на підприємців по "любій бабусі" та по дитині



Фото з сайту КМДА

Мер Києва Леонід Черновецький закликає підприємців займатися благодійністю.

Про це він сказав під час наради з керівниками компаній, які займаються наданням послуг зв'язку, повідомляють "Українські новини".

"Я готовий вам персонально запропонувати по бабусі й по дитині. І ви будете його все життя вести... Ну за 100 доларів (на місяць на утримання 1 людини) не піде, а за 500 продам, на місяць, одного. Прямий шлях до Бога", - сказав Черновецький.

Градоначальник нагадав, що недавно відвідував будинок людей похилого віку і дитячий будинок.

За його словами, у дитячому будинку, який він відвідав, 26 дітей, кожному з яких він хотів відкрити персональний рахунок і покласти на нього 1 мільйон доларів. Проте, мер відзначив, що покладе на рахунки по $100 тисяч, а також стане хресним батьком кожному з 26 дітей.

У відповідь на цю пропозицію підприємці не висловили такої ініціативи, після чого мер сказав, що все одно вони нікуди не дінуться від цього.

Як відомо, у четвер, 25 грудня, на розгляд сесії Київради з голосу було внесене питання про створення комунального підприємства "Краще життя".

За словами Черновецького, тут самотніх бабусь і дідусів годуватимуть ікрою і ананасами на 100 доларів на місяць. А міська влада за таку турботу отримає право здавати їхні квартири в оренду за 500 доларів на місяць.  

Черновецький також планував створити стотисячну армію з київських бабусь для агітації пенсіонерів переселитися у будинок пристарілих.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ