Тимошенко допоможе киянам не помилитися з мером утретє



Фото УНИАН
Наступного тижня Кабінет міністрів проведе спеціальне засідання уряду, присвячене ситуації в місті Києві.

Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на брифінгу в середу.

"Я вважаю, що все, що стосується Києва, набуло вже надзвичайного стану: спонтанні підвищення тарифів, спонтанні ведення додаткових плат за ті послуги, що не можуть бути платними, це той же платний доступ на території, де поховані люди", - зауважила вона.

За словами Тимошенко, у вівторок вона провела зустріч з представниками малого та середнього бізнесу в Києві, які "будуть вимагати заміни мера міста".

"Ми будемо проводити слухання на засіданні уряду, куди запросимо всі асоціації підприємців, що працюють в Києві, профспілкові об'єднання, які сьогодні мають сигнали SOS від киян", - повідомила прем'єр.

Тимошенко нагадала, що її політична сила і вона особисто "зробили все, що необхідно, щоб мер Києва був замінений під час дострокових виборів мерів".

"На жаль, завдяки підкупу, фальсифікаціям, всім нечистим махінаціям і механізмам мер вдруге прийшов до влади. Сьогодні, безмовно, кияни, уряд і всі люди, що опікуються Києвом, знаходяться в шоці від того, що робить цей новий-старий мер", - заявила прем'єр.

"Саме тому ми будемо включатися в цю проблематику. В принципі, кияни могли і вдруге помилитися. Треба допомогти, щоб вони втретє не помилилися. Дуже хотілося б", - додала Тимошенко.

Тимошенко наголосила, що поки що йде мова про проведення спеціального засідання: "Далі ми будемо шукати шлях, як все ж таки позбавити киян таких унікальних мерів в законний конституційний порядок".

Українська правда

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ