Година з Черновецьким коштує більше $ 1 мільйона



Фото прес-служби КМДА
Мер Києва Леонід Черновецький заявив, що година спілкування з ним коштує більше мільйона доларів.

"Моя година вже коштує сьогодні набагато більше мільйона доларів", - сказав градоначальник у вівторок.

Так Черновецький відповів на питання, чи виправдала себе практика мера і його заступників щодо проведення платних зустрічей з підприємцями, і чи можливо зустрітися з мером і безкоштовно.

"Без внесків, от бачите, підприємці сидять тут і із задоволенням зі мною обговорюють усі проблеми", - сказав мер.

Черновецький відзначив, на сьогодні він припинив платні обіди.

"Поки я зупинився. Мені навіть немає часу поснідати, не те, що обідати... Я не хочу нікого... Але всі гроші пішли на соціальні проекти ", - сказав мер. 

Як відомо, раніше Черновецький заявляв, що запроваджує в Києві платні прийоми чиновників мерії для поповнення бюджету міста.

За його словами, за зустріч з начальником Головного управління з підприємництва доведеться заплатити від 5 до 7 тисяч доларів, за зустріч з першим заступником голови КМДА Іреною Кільчицькою - близько 10 тисяч доларів, решта заступників голови адміністрації "коштуватимуть" не менш як 11 тисяч доларів, зустріч з начальником земельного управління - близько 5 тисяч доларів.

З бізнесменами вже зустрічався сам градоначальник Леонід Черновецький. За щастя посидіти з мером треба було розщедритися на $50 тисяч.

24 грудня з бізнесменами зустрічався виконувач обов'язків заступника голови КМДА Олександр Луцький. Він зустрівся з 10 бізнесменами, які виділили на благодійність близько 70 тисяч доларів.

Згодом перший заступник мера Анатолій Голубченко провів благодійну вечерю з представниками соціально-спрямованого бізнесу. Вартість вечері для кожного з 6-ти учасників-бізнесменів склала 9,5 тисяч у. о.

За інформацією прес-служби мерії, також було проведено благодійну зустріч за участю секретаря Київради Олеся Довгого.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ