Мер візьметься за ЖЕКи, щоб рятувати киян від Кабміну?


У столиці буде встановлено жорсткий контроль за якістю послуг, які надають ЖЕКи.

Про це в понеділок заявив мер Києва Леонід Чернівецький, повідомляє прес-служба КМДА.

За словами мера, робота столичної влади спрямована на збереження і розвиток міської інфраструктури, не зважаючи на перешкоди з боку представників Кабміну.

"Завжди пріоритетом для нас буде захист малозабезпечених киян від бездарних дій уряду, який фактично намагається поставити на коліна місцеве самоврядування", - заявив Черновецький.

Він відзначив, що не дивлячись на вилучення з бюджету, столична влада не залишить без уваги проблеми малозабезпечених громадян.

"Ми знаємо поіменно кожного з 550 тисяч киян, яким буде забезпечено захист від нелюдських вимог Кабміну з підвищення комунальних тарифів. Для цих людей тарифи не піднімуться  на жодну копійку", - сказав градоначальник.

Він знову нагадав, що "кожен киянин з цієї категорії одержить лист від мене з роз'ясненням".

За словами Черновецького, міська влада знаходитиме нові шляхи для наповнення свого бюджету, щоб покрити вилучення, які провів Кабмін.

Як відомо, серед останніх "ноу-хау" Черновецького по збільшенню надходжень до бюджету міста були підвищення тарифів на паркування авто, збільшення ціни за розблокування коліс і евакуацію машин, збільшення вартості проїзду у громадському транспорті, встановлення платного в'їзду на кладовища і взагалі в'їзду у столицю та інші.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ