На "Олімпійському" щомісяця буде день відкритих дверей



Штаб з реконструкції та будівництва НСК "Олімпійський" вирішив щомісяця проводити день відкритих дверей на стадіоні.

Відповідне рішення було прийняте на черговому засідання штабу у вівторок, повідомляє прес-служба Міністерства сім'ї, молоді і спорту.

Міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко  наголосив, що всі роботи з реконструкції НСК "Олімпійський" відбуваються чітко відповідно до графіка робіт, який затверджений і постійно контролюється УЄФА.

За його словами, штаб з реконструкції та будівництва "Олімпійського" працює в постійному режимі. Будівельно-монтажні роботи  виконуються на чотирьох ділянках спортивного комплексу. В чаші стадіону завершується влаштування конструкцій фундаменту трибун нижнього ярусу. На півдні та сході стадіону тривають роботи з влаштування підпірних стін.

Крім того, у напрямку Троїцької площі проводяться роботи з  перекладки інженерних мереж. Триває облаштування побутового містечка для будівельників.

За повідомленням прес-служби Мінсім'ї, станом на 27 січня 2009 року в роботах задіяні близько 700 робітників та 150 одиниць будівельної техніки.

Як відомо, віце-прем'єр-міністр Іван Васюник і Павленко впевнені в завершенні робіт з реконструкції НСК "Олімпійський" до 2011 року.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ