У Києві спіймали кримінального "Робінзона"


У Києві поблизу одного з ресторанів було затримано громадянина Російської Федерації Ромзона А., 1952 р.н., відомого в злочинному середовищі як "злодій в законі" на прізвисько "Робінзон".

Як повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України, під час затримання він перебував під впливом наркотичної речовини і вчинив непокору працівникам міліції.

Відносно нього було складено адмінпротокол про адміністративні правопорушення. Голосіївський суд столиці призначив правопорушнику покарання у вигляді тримання під вартою протягом трьох діб. Розглядається питання про депортацію Ромзона до Російської Федерації та заборони йому в'їзду на територію України терміном на 5 років.

За даними працівників відділу боротьби з міжнародними організованими групами та злочинними організаціями ГУБОЗ МВС України "Робінзон" прибув до України напередодні з Ізраїлю з метою організації та здійснення особистого контролю у сфері викрадання елітного автотранспорту, а також для налагодження наркотрафіку через територію України.

Ромзон був засуджений 6 разів, загалом у місцях позбавлення волі провів понад 20 років.

Четверте покарання відбував у Житомирській в'язниці, тож має розгалужені зв'язки в Україні. За даними російських оперативників, він входить до трійки найвпливовіших "злодіїв в законі" на території пострадянського простору.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ