Реклама у столичних ліфтах стала платною



Фото www.vr.com.ua
Київська влада визначила розмір плати за розміщення реклами в ліфтах житлових будинків комунальної власності столиці.

Відповідне розпорядження підписав мер Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

Відтепер плата за надання дозволу на встановлення рекламного щита у ліфтах 6 - 10-поверхових будинків становить: форматом А4 - 400 гривень, форматом А3 - 2 тисячі гривень, форматом А2 - 4 тисячі гривень.

У будинках вище 10 поверхів: рекламна інформація форматом А4 - 500 гривень, А3 - 2,5 тисячі гривень, А2 - 5 тисяч гривень.

Щомісячна плата за використання рекламної площі в ліфтах становитиме: у  будинках від 6 до 10 поверхів форматом А4 - 50 гривень, А3 - 250 гривень, А2 - 500 гривень.

У будинках, які вищі 10 поверхів встановлена така вартість: формат А4 - 60 гривень, А3 - 300 гривень, А2 - 600 гривень.

Для одержання дозволу замовник послуг з реклами має подати заяву житлово-експлуатаційній організації, що здійснює обслуговування житлового будинку.  До заяви мусить бути доданий макет місця розташування рекламного щита та ескіз рекламного щита.

Крім того, додається свідоцтво про державну реєстрацію заявника як юридичної особи або фізичної особи-підприємця.

При отриманні дозволу на встановлення рекламного щита в ліфті місце його розташування погоджується з обслуговуючою ліфтовою організацією.

За повідомленням прес-служби, залучені таким шляхом кошти будуть спрямовані на додаткове фінансування програм ремонту та заміни ліфтового парку житлово-комунального фонду столиці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ