Тимошенко наказала пильно стежити за Черновецьким



Фото www.lenta.ru
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко доручила Головному Контрольно-ревізійному управлінню, Міністерству праці та соціальної політики і Міністерству фінансів контролювати цільове використання київською владою бюджетних коштів.

Відповідне доручення Тимошенко зробила під час селекторної наради з головами обласних держадміністрацій з питань виплати заробітних плат та пенсій, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Я просила б КРУ, Міністерство праці та Міністерство фінансів особливу увагу приділити місту Києву. Єдине, що у мене викликає занепокоєння, що тут можуть бути проблеми, пов'язані з нечесним ставленням до бюджетних коштів", - сказала прем'єр.

Тимошенко додала, що також Уряд звернувся до Генпрокуратури щодо цільового використання бюджетних коштів у столиці.

Прем'єр-міністр підкреслила, що проблеми з виплатою заробітних плат працівникам бюджетних установ в Києві пов'язані з нечесним відношенням керівництва міста до бюджетних ресурсів.

"Тут можуть бути проблеми, які пов'язані з нечесним відношенням до бюджету. Не тому що немає доходів, не тому що немає чим платити, а тому що просто нечесно ставляться до бюджетних ресурсів", - зазначила Тимошенко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ