Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4979a72653a5d/
Українська правда
Київ

Зінченко сказав, що його і в БЮТ непогано годують

23.01.2009  12:16

Лідер депутатської фракції БЮТ у Київраді Олександр Зінченко подякував меру за пропозицію очолити метрополітен, але наголосив, що такі призначення "на колінах" не підписуються.

Про це він заявив у четвер, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Я вдячний меру за те, що він відзначив користь для киян від моєї роботи як лідера опозиційної фракції БЮТ, та добрі слова на мою адресу. Проте на колінах такі рішення не підписуються", - сказав Зінченко.

Він нагадав, що нині обіймає відповідальну посаду державного службовця - керівника групи наукових консультантів та референтів Прем'єр-міністра України.

Зінченко додав, що будь-які кадрові пропозиції міського голови не впливатимуть на характер політичної позиції фракції БЮТ в Київраді. Нині БЮТ перебуває в опозиції до команди  мера Черновецького.

Лідер бютівців також пообіцяв, що в будь-якому разі допоможе вивести "Київський метрополітен" з надзвичайного стану, в якому той зараз перебуває.

"За будь-який обставин і я особисто, і очолювана мною фракція зробимо все, щоб метрополітен столиці став підприємством, яким зможуть пишатися кияни. Незалежно від того, яке крісло я посідатиму", - додав Зінченко.

Як відомо, 22 січня на сесії Київради мер Києва Леонід Черновецкий призначив лідера фракції БЮТ у Київраді Олександра Зінченка начальником КП "Київський метрополітен". Черновецький від руки написав листа Зінченку, у якому, зокрема, йдеться: "Призначення начальником КП "Київський метрополітен". З любов'ю".

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.