Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/49799d895c076/
Українська правда
Київ

Мер пообіцяв довести до розуму громадські туалети

23.01.2009  11:35

Міська влада береться до впорядкування мережі громадських вбиралень стаціонарного типу, які належать до комунальної власності територіальної громади Києва.

Відповідне розпорядження підписав мер Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з розпорядженням, Головному управлінню комунального господарства КМДА доручено сформувати перелік таких туалетів та передати їх на баланс КП "Київкомунсервіс".

У свою чергу, "Київкомунсервіс" спільно з Головним управлінням комунального господарства і Головним управлінням економіки та інвестицій доручено розробити та затвердити Програму ремонту і реконструкції громадських вбиралень на період до 2011 року.

З метою залучення інвесторів до реалізації Програми, цим же структурним підрозділам міськадміністрації, а також КП "Київське інвестиційне агентство" та Головному управлінню комунальної власності Києва доручено розробити умови інвестиційних конкурсів.

Розпорядженням також затверджено перелік громадських вбиралень, які належать до комунальної власності територіальної громади Києва, перебувають на балансі комунальних підприємств, організацій, установ та підлягають передачі на баланс "Київкомунсервіс". Всього у цьому переліку 112 громадських туалетів.  

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.