Черновецький погрожує "Газу України" заблокувати туалети


Мер Києва Леонід Черновецький погрожує відключити ДК "Газ України" від каналізації у тому  випадку, якщо вона обмежить газопостачання "Київенерго".

Про це мер заявив на брифінгу у п'ятницю.

"Якщо потрібно буде завтра - відключити цей "Газ України", і він буде бігати в туалет у село, у хатинку на курячих ніжках неопалювальну... Я це зроблю. Тому що в мене вистачить рішучості залишити без туалетів всіх негідників, хто хоч думає тільки про те, що він киянам може створити проблеми. Я його виселю з Києва і забороню йому сюди в'їзд. Поставлю охорону. І буде він бігати в задрипаних штанах по громадських туалетах", - сказав мер, додавши: "Туалети заблокуємо. Хай бігають туди, куди раніше бігали".

За словами Черновецького, і прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, і керівництво "Нафтогазу" неодноразово заявляли про те, що Київ не залишиться без газопостачання і без гарячої води й опалення.

Також мер заявив, що місто не буде погашати свій борг перед "Київенерго" за різницею в тарифах між чинними тарифами й собівартістю наданих компанією послуг доти, доки "Нафтогаз" не погодиться провести взаємозалік по погашенню заборгованості міста, зумовлені постановою Кабінету Міністрів.  

За словами мера Черновецького, сума, яку можна погасити взаємозаліками, становить близько 270 мільйонів гривень.

Як відомо, "Газ України" направило попередження компанії "Київенерго" про намір обмежити постачання газу через борги.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ