Мерія знову заробляє на обідах. Черга дійшла до Басса



Фото TabloID
30 січня перший заступник мера Денис Басс проведе платний обід зі столичними бізнесменами.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Вперше в історії столиці Київський міський голова Леонід Черновецький започаткував традицію благодійних обідів з представниками соціально-спрямованого бізнесу. Світова практика свідчить, що такі зустрічі є яскравим прикладом діалогу влади з бізнесом, де кожна із сторін може відкрито обговорювати різні варіанти співпраці, пропозиції або зауваження", йдеться в повідомленні прес-служби.

За переконанням Леоніда Черновецького, такий формат взаємин - це дієвий спосіб запобігання корупції у столиці і показовий приклад боротьби з цим явищем для всіх міст України.

Як відомо, раніше з бізнесменами зустрічався сам градоначальник Леонід Черновецький. Щоправда, за щастя посидіти з мером треба було розщедритися на $50 тисяч.

Згодом Черновецький офіційно назвав суми, які треба заплатити, щоб мати можливість зустрітися з ним і його заступниками.

24 грудня з бізнесменами зустрічався виконувач обов'язків заступника голови КМДА Олександр Луцький. Він зустрівся з 10 бізнесменами, які виділили на благодійність близько 70 тисяч доларів.

За інформацією прес-служби мерії, також було проведено благодійну зустріч за участю секретаря Київради Олеся Довгого.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ