У столиці згоріли двоє чоловіків


Вночі на вулиці Полярній в Оболонському районі в одній із квартир багатоповерхівки здійнялася пожежа.

І хоч вогнеборці й прибули на місце за лічені хвилини, врятувати життя двох чоловіків не вдалося. За попередніми висновками, пожежу спричинило куріння в ліжку, повідомляє ТРК "Київ".

Виклик до пожежної частини надійшов за три хвилини до першої ночі. Дзвонили сусіди, відчувши нестерпний запах диму. А вже за сорок хвилин пожежним вдалося повністю загасити вогонь в однокімнатній квартирі.

Втім, сорока чотирирічному господарю помешкання Анатолію Михайленку медики вже зарадити не могли. Востаннє в своєму житті пригощався спиртним і його приятель та сусід по будинку Олег Таран, 71-го року народження, він помер на місці від опіків та чаду.

За словами начальника Оболонського районного управління з питань надзвичайних ситуацій Сергія Катова, та профілактична робота, яку проводять пожежні (підготовка статей, інформації в районні газети), "не доходить до того контингенту, до людей, які уже зловживають спиртними напоями".

За статистикою МНС, з початку року у Києві виникло 118 пожеж, у яких загинули 7 людей. 5 мешканців столиці вдалося врятувати.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ