Черновецький відтягує час для зниження вартості проїзду?


Київська міська державна адміністрація звернулася до Антимонопольного комітету України з проханням перенести засідання щодо тарифів на проїзд у комунальному транспорті з 30 грудня 2008 року на 12 січня 2009 року.

Офіційне клопотання з цього приводу передано на розгляд АМКУ, повідомляє прес-служба КМДА.

Підставою для такого клопотання є великий обсяг роботи з підготовки необхідної документації для всебічного розгляду цього питання.

В офіційному листі КМДА йдеться про те, що міська адміністрація готова надати всі необхідні документи й обґрунтування для вирішення цього важливого як для киян, так і для всієї транспортної галузі столиці, питання.

"Сподіваємося, що рішення, яке буде вироблене в результаті спільної роботи, послужить мешканцям столиці та не спричинить транспортний колапс у Києві. Київська влада готова до взаємного діалогу та конструктивної роботи на благо киян спільно з Антимонопольним комітетом України", - йдеться в листі, підписаному Київським міським головою Леонідом Черновецьким на ім'я в. о. голови АМКУ Олександра Мельниченка.  

За словами мера Києва Леоніда Черновецького, позиції київської влади й Антимонопольного комітету збігаються у тому, щоб забезпечити максимальний соціальний захист мешканців столиці при зміні тарифної політики.

"Ми завжди готові до відкритого діалогу з АМКУ з метою вироблення зважених і прийнятних рішень, за яких інтереси киян були б захищені", - заявляв раніше Черновецький.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ