Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/494b895def937/
Українська правда
Київ

Столичний банкір імітував пограбування свого банку

19.12.2008  12:45

У Києві 28-річний завідуючий відділенням "КредитВестбанку", яке знаходиться на вул. Воровського, імітував пограбування фінансової установи. Він заволодів 350 тисячами гривень і майже 19 тисячами доларів.

За повідомленням Центру громадських зв'язків Головного управління МВС в Києві, у четвер о 6.50 до чергової частини Шевченківського райуправління міліції надійшло повідомлення про розбійний напад на банківську установу.

Оперативна група, яка прибула до місця виклику, встановила, що у відділенні присутній лише його завідуючий, який пояснив, що прийшов на роботу приблизно о пів на шосту ранку і до відкриття о 9.00 фінансової установи начебто хотів закінчити якісь справи.

За словами працівника банку, коли він вийшов на вулицю покурити, до нього підійшли двоє невідомих та погрожуючи ножем, пише УНІАН.

Вони примусили завідуючого відділення зайти з ними у приміщення банку, вилучити пристрій з записом відеоспостереження, відключити сигналізацію сейфу та віддати їм всі гроші, які в ньому знаходилися.

Як зазначили в ЦГЗ, під час опитування у співробітників міліції вникла певна підозра, оскільки молодий чоловік нечітко і плутано відповідав на питання.

Було прийнято рішення провести обшук у нього вдома, під час якого і була знайдена вказана сума грошей.

Крім того, відеокамера зовнішнього спостереження, яка була встановлена при вході до банку, працювала автономно від інших аналогічних приладів, і на ній зберігся запис, що у зазначений проміжок часу ніхто, крім завідуючого відділенням, до приміщення банківської установи не заходив.

Наразі банкіра затримано, порушено кримінальну справу.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.