У столиці затримали злодія-альфонса


Працівники Печерського райуправління міліції затримали злодія, який знайомився з дівчатами, аби витягувати з них гроші.   

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Києві, злодія затримали на вулиці Шовковичній. Ним виявився Тарас Федорович Кухар, 32-річний уродженець Кіровоградської області, який приїхав до Києва півроку тому.

Правоохоронці кажуть, що ідея в такий спосіб заробляти гроші в нього виникла здавна. І була детально обміркована. Чоловік входив у довіру до жінок, вводив їх в оману і шахрайським шляхом заволодівав їхніми грошовими коштами, а також ювелірними виробами.

Постійно вигадував якісь форсмажорні обставини, через які йому начебто терміново потрібні гроші, і дівчата добровільно віддавали йому, скільки просив.

Спочатку юнак познайомився з однією дівчиною та "відбив" її у заможного чоловіка. Почали з нею разом проживати в квартирі, яку оплачувала вона. За деякий час, продовжуючи з нею стосунки, познайомився з іншою. Цій уже запропонував одружитися. Про гроші не забував - весь час виманював у неї певні суми.

Згодом йому стало цього замало і тоді хлопець перейшов на золото. Зрозумівши, що дівчина віддала все що могла, почав потроху пропадати. Саме тоді постраждала особа запідозрила, що її обдурюють і звернулася до міліції.

Вказаного громадянина було затримано за підозрою в шахрайстві у відношенні киянки, яка протягом місяця передала йому суму близько двадцяти тисяч гривень.

За словами правоохоронців, не даний момент щодо нього задокументовано два випадки добровільної передачі грошей. Окрім 20 тисяч гривень, фігурує ще й сума у 3 тисячі доларів. Але вже надійшла інформація щодо схожих шахрайств, скоєних ним на території Київської та Полтавської областей. 

Вказані дії затриманого підпадають під визначення статті шахрайство. Частина 2 цієї статті передбачає позбавлення волі терміном до трьох років.

Працівникам міліції хлопець в усьому зізнався, але насправді винним себе не дуже почуває.

 
Міліція звертається до киян з проханням уважно придивитися до його обличчя і якщо стосовно когось він також вчинив якийсь злочин, зателефонути до Печерського райуправління міліції: 8 (044) 280-60-79, 8 (044) 280-05-03, 8 (044) 280-70-42. 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ