Черновецький холодні батареї "повісив" на Тимошенко


Відключення тепла в столичних будинках відбувалося з відома прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з метою дестабілізації ситуації в столиці та організації перевиборів.

Про це у суботу заявив мер Києва Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

На думку Черновецького, тільки завдяки особистому втручанню президента Віктора Ющенка 13 грудня вдалося розпочати процес відновлення постачання в будинки киян гарячої води та опалення.

"Сьогодні по всій країні в різних населених пунктах здійснюється тотальне відключення гарячої води та опалення. Не став винятком і Київ, де впродовж декількох днів було обмежено постачання опалення і повністю відключено гарячу воду в деяких районах", - сказав мер.

За його словами, "всі ці речі не можуть відбуватися без відома або прямої вказівки прем'єр-міністра та її уряду".

"Президент став на бік киян, і вже із суботи розпочали подачу гарячого водопостачання й опалення в належному обсязі", - заявив Черновецький.

Київський міський голова підкреслив, що "проти народу України ведеться "холодна війна", мета якої по-перше, - отримання надприбутків тими, хто "сидить" на газовій трубі, а по-друге, - дестабілізація ситуації в країні з метою захоплення влади".

"Ці люди - без совісті в душі й без Бога в серці", - відзначив Черновецький.

"Юлія Тимошенко сама обмовилася, що її метою є проведення позачергових виборів. Щоб увести в оману киян і організувати перевибори будь-якою ціною, вона має намір максимально дестабілізувати ситуацію в столиці України, - навіть таким цинічним шляхом, як відключення тепла в зимовий період", - заявив мер Києва.

Він відзначив, що кияни, як і вся Україна, переконалися, що Тимошенко здатна займатися виключно політикою, а не вирішенням економічних проблем. До того ж її політика має виключно руйнівний характер.

"Вочевидь, вона готується до президентських виборів і тому планує здійснити ще одну спробу захоплення влади в столиці. Схожу технологію вона відпрацьовує для всієї країни. Ми цього не допустимо, і Київ не стане для неї стартовою площадкою до президентського крісла", - заявив Черновецький.

Київський міський голова заявив, що він доб'ється, щоб у будинках киян завжди було тепло, незважаючи на будь-які вказівки та директиви з боку керівництва уряду.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ