Московська площа простирчить в пробках іще півроку


Роботи з реконструкції транспортної розв'язки на Московській площі будуть завершені в першому півріччі 2009 року. 

Про це заявив генеральний директор КК "Київавтодор" Георгій Глинський під час монтажу перших металевих конструкцій пролітної споруди естакади, повідомляє прес-служба КМДА.

"Не зважаючи на складну економічну ситуацію, столична влада продовжує активне будівництво дворівневої транспортної розв'язки на Московській площі. Вже розпочато монтаж металевих конструкцій естакади між головними опорами. Щоденно на об'єкті працюють 100 осіб у 3 зміни", - зазначив Глінський.

На даний момент роботи з реконструкції Московської площі виконані на 70%: прокладені всі сантехнічні мережі, встановлено 95% опор естакади, завершено будівництво підземного пішохідного переходу через проспект Науки.

А також виконані оздоблювальні роботи в підземному переході через Червонозоряний проспект та завершено будівництво пішохідного мосту. Наразі встановлюють ліфти для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Глинський відзначив, що до кінця цього року буде завершено монтаж 2 металевих конструкцій пролітної споруди між опорами, оздоблювальні роботи в підземному переході через проспект 40-річчя Жовтня, роботи з прокладання високовольтних кабельних мереж та кабелів зв'язку.

Як відомо, загальна вартість реконструкції - 329,4 мільйона гривень.

"Українська правда. Київ" 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ