У Черновецького створять головне управління з підготовки до Євро-2012


У складі Київської міської адміністрації планується створити головне управління з питань підготовки і проведення в Києві фінальної частини Євро-2012.

Проект рішення Київради про створення цього управління пропонував внести до порядку денного на засідання ради в четвер секретар Олесь Довгий, повідомляє "Інтерфакс Україна".

За його словами, створення такого управління не вимагає розширення штату Київської адміністрації.

При цьому передбачається, що розпорядження Київської міськадміністрації про створення управляння з питань підготовки до Євро-2012 в складі головного управління по фізкультурі і спорту втрачає силу.

Проект рішення не був попередньо розглянутий на комісії, тому дане питання перенесене на розгляд сесії Київради 18 грудня.

За словами члена постійної комісії з питань сім'ї, молоді та спорту Віктора Гринюка, Головне управління КМДА з питань підготовки та проведення Євро може очолити Євген Червоненко.

Планується, що комісія розпочне роботу на початку 2009 року.

Як відомо, Євген Червоненко очолював Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, а після ліквідації Нацагенства Кабміном, був призначений першим заступником голови КМДА.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ