Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/49411c560e110/
Українська правда
Київ

Половина депутатів не хочуть їздити за 2 гривні

11.12.2008  14:57

Чотири фракції Київської міської ради ініціюють винесення на найближче пленарне засідання Київради 18 грудня питання щодо скасування розпорядження КМДА про встановлення 2-гривневого тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті.

Відповідний проект рішення Київради вже підписали лідери фракцій Блоку Юлії Тимошенко, Блоку Литвина, Блоку Кличка та Блоку Катеринчука у Київраді, повідомляє прес-служба БЮТ.

У проекті рішення запропоновано скасувати розпорядження Київської міської державної адміністрації від 30 жовтня про встановлення нових тарифів на проїзд. А також обмежити граничний рівень тарифів на перевезення в межах не більше 1 гривні за одну поїздку відповідно до рекомендацій Антимонопольного комітету, Кабінету Міністрів та прокуратури Києва.

Як відомо, на засіданні у четвер секретар Київради Олесь Довгий відмовився поставити на голосування внесення цього питання до порядку денного. Він відзначив, що питання тарифів має бути зваженим, а не емоційним і порекомендував фракціям доробити його, пройти всі профільні комісії Київради і тільки потім виносити його на розгляд сесії.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.