На Подолі серед білого дня пограбували церкву


У Києві невідомий шахрайським шляхом заволодів старовинною іконою Пресвятої Богородиці. Святиня знаходилася в храмі Миколи Набережного в Подільському районі.

Як повідомляє центр зв'язків з громадськістю ГУМВС у Києві, 10 грудня близько 11 години невідомий чоловік зайшов до церкви і, відрекомендувавшись реставратором, запропонував безкоштовно надати свої послуги. 

Після отримання згоди з боку священиків зловмисник під приводом придбання нашатирного спирту для реставрації вийшов з церкви. Ікону він сховав під верхнім одягом.

Наразі за фактом шахрайства порушено кримінальну справу. За підозрою в скоєнні злочину правоохоронцями розшукується чоловік 45-50 років, зріст 165-170 см., середньої статури, ніс середній, очі впалі світло-блакитні, сиві брови, лисий. На момент скоєння злочину був одягнений в синю куртку з хутряним коміром, бежевий світер, сірі вельветові штани, зимові черевики на товстій підошві.

 Фоторобот зловмисника
Міліція просить громадян, яким щось відомо про шахрая, повідомляти до Подільського райуправління міліції або за телефонами 425-24-34; 417-34-58; 8067-407-67-68 або 02.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ