До уваги водіїв: столичні дороги перекопають


У зв'язку з прокладанням інженерних мереж до офісно-житлового комплексу з підземним паркінгом, у Голосіївському районі буде частково обмежено рух автотранспорту.

Зокрема, у термін з 10 грудня 2008 року до 8 лютого 2009 року рух автотранспорту буде частково обмежено на вулицях Паньківській, Саксаганського та Микільсько-Ботанічній, повідомляє прес-служба КМДА.

Під час виконання робіт із прокладання інженерних мереж буде забезпечено безпечний прохід пішоходів шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків, огородження, освітлення, сигнальних ліхтарів та необхідної кількості пішохідних містків.

У зв'язку з прокладанням кабельної лінії до адміністративно-готельного комплексу на вул. Великій Житомирській, 2-а у Шевченківському районі з 10 грудня 2008 року до 6 березня 2009 року буде здійснено часткове розриття тротуарів.

З 1 грудня розпочато роботи з прокладання кабельних мереж до ТП-777, що перебуває на реконструкції, на вул. Червоноткацькій, 42 у Деснянському районі. У зв'язку з цим здійснено часткове розриття проїзної частини та тротуарів на вул. Магнітогорській та пров. Червоногвардійському.

Роботи триватимуть до 5 лютого 2009 року. Службами виконавця робіт вжито відповідних заходів для організації безпечного руху пішоходів.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ