За газ можна розрахуватися через Інтернет



Фото www.albioncom.ru
ВАТ "Київгаз" ввело систему експрес-платежів. За її допомогою можна швидко й зручно розрахуватися за спожитий газ в мережі Інтернет.

Користуватися подібною послугою зможуть усі абоненти, що уклали з підприємством "Київгаз" договір на постачання блакитного палива.

Як повідомляє прес-служба компанії, передумов для введення подібного сервісу багато.

По-перше, чимала верства населення, яка цінує й турбується про особистий час, широко використовує зручні й доступні сервіси у мережі Інтернет аби своєчасно й спрощено сплати рахунки за спожиті послуги.

По-друге, низка пластикових карток , яка діє у межах зарплатних проектів, допускає пільгове кредитування або овердрафт під низькі відсотки.

"Відтак, абонент, який не має готівки на момент сплати рахунку, все одно може прозоро й без тяганини здійснити платіж за спожитий газ", йдеться в повідомленні.

По-третє, переведення більшої частини розрахунків в електронну форму та поступова, хоча й часткова, відмова від традиційної (паперової) форми оброблення платежів, дозволяє "Київгазу" мінімізувати власні операційні витрати, що дозволить позитивно впливати на чинні тарифи за газ.

"Відтак, чим більше абонентів скористається сучасними/електронними схемами сплати за газ, тим більш вагомим буде їхній внесок у справу скорочення темпів зростання тарифів", заявили в "Київгазі".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ