Зі столичних кранів може потекти зелена вода


З 10 грудня у Києві проводитимуться випробування теплових мереж на щільність методом введення барвника - флуоресцеїну.

Як повідомляє прес-служба "Київенерго", випробування будуть проводитися частково у Солом'янському, Голосіївському, Шевченківському та Подільському районах.

Випробувальні зони теплових мереж розміщені в межах: уздовж річки Либідь, вулиць Старовокзальної, Жилянської, Златоустівської, проспекту Перемоги, вулиць Павлівської, Дмитрівської, Полтавської, Пимоненка, Студентської, Дончука, Кудрявського узвозу, вулиць Кудрявської, Вознесенського узвозу, Киянівського провулку.

А також в межах Андріївського та Володимирського узвозів, вулиць Грушевського, Короленківської, Гайдара, Терещенківської, Володимирської, Малопідвальної, Паторжинського, Михайлівської площі.

Випробують мережі у межах вулиць Уманської, Вокзальної, Ползунова, Лукашевича, Повітрофлотського проспекту, вулиць Стадіонної, Тополева, Фучика, Уманської, Червонозоряного проспекту (частково). А також вулиць Андрія Головка, Солом'янської, Амосова, Клінічної, Петра Заломова, Городньої, Докучаєвської, Івана Неходи, Петра Красикова, Кудряшова.

У разі виявлення у кранах гарячого водопостачання води зеленого кольору АК "Київенерго" просить не вживати її для прання, їжі тощо та повідомити про це за телефоном інформаційно-довідкової служби компанії 0-88.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ