Черновецький: "Я виконав важливу соціальну місію"


Київський міський голова Леонід Черновецький призначив Євгена Червоненка і Ірену Кільчицьку першими заступниками голови КМДА.

Про ці призначення Черновецький заявив у середу, повідомляє УНІАН.

Червоненко став першим заступником голови КМДА з питань підготовки до Євро-2012, а Кільчицька - першим заступником з питань медицини. Таким чином, на сьогоднішній день у Черновецького чотири перші заступники.

На прохання журналістів прокоментувати поширену наприкінці минулого тижня інформацію в ЗМІ з приводу того, що Червоненко буде першим заступником мера столиці, Черновецький відповів ствердно.  

"Так, я його призначив заступником, першим заступником. Він відповідатиме за Євро, тому що уряд провалив Євро-2012. Я знаю Червоненка. Він неоднозначна фігура. Але він дуже енергійний і амбітний економіст. Він зробить Євро і забезпечить реалізацію відповідної програми не тільки в Києві, але й в країні", - сказав Черновецький.

Він також відзначив, що виконав важливу місію.

"Я вчора виконав дуже важливу соціальну місію і призначив першим заступником своїм з питань медицини Ірену Кільчицьку, яку дуже полюбили кияни. Це давно заслужена нею посада", - сказав Черновецький.

Як відомо, також першими заступниками голови КМДА є Анатолій Голубченко і Денис Басс.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ