До афери "Кінгз Кепітал" причетна міліція?



Міністерство внутрішніх справ одержало інформацію про можливу причетність одного з керівників підрозділу боротьби з економічною злочинністю до фінансової компанії "Кінгз Кепітал".

Про це на прес-конференції у вівторок заявив начальник Держдепартаменту боротьби з економічною злочинністю МВС Леонід Скалозуб, повідомляє "Київ.proUA.com".

За словами Скалозуба, співробітник підрозділу нібито вів переговори з клієнтами даної компанії. Зараз одержана інформація перевіряється.

Як відомо, 24 листопада столична міліція по звинуваченню в шахрайстві із коштами громадян затримала керівника "Кінгз Кепітал" Олександра Бандурченка.

Підставою для порушення кримінальної справи за шахрайство стали заяви від близько 60 громадян. Люди відповідно до укладених угод з "Кінгз Кепітал", не можуть одержати ні обіцяні відсотки, ні вкладені кошти. За словами співробітників міліції, "переважна більшість громадян, які здавали кошти, є прихожанами церкви "Посольство Боже".

25 листопада міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про причетність релігійної організації "Посольство Боже" Сандея Аделаджі до діяльності "Кінгз Кепітал".

27 листопада Шевченківський районний суд міста Києва задовольнив подання міліції і обрав арешт як запобіжний захід для керівника фінансової групи "Кінгз Кепітал" Олександра Бандурченка, який звинувачується в шахрайстві з грошима громадян.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ