У Черновецького знайшли привід попіаритися і звинуватити БЮТ


Будівельна компанія в особі народного депутата від БЮТ Івана Куровського припинила нахабне будівництво поблизу корпусу Олександрівської (Жовтневої) лікарні.

Про це заявила заступник мера Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба КМДА.

"Під виглядом підпірної стінки будівельники народного обранця минулого тижня намагалися почати зводити фундамент для 40-поверхового будинку, незважаючи на те, що навесні цього року столичний мер Леонід Черновецький заборонив будувати на місці колишніх поховань померлих від "сибірки" та чуми", - наголосила Кільчицька.

Заступник голови КМДА подякувала вітчизняній і закордонній пресі та громадськості за увагу до цієї проблеми. За її словами, "звернення до преси та громадськості мало на меті проінформувати  лідера БЮТ Юлію Тимошенко про беззаконня, яке здійснюють її поплічники, муруючи бетонного монстра у серці Києва". 

При цьому Кільчицька  висловила обурення заявами Куровського, опублікованими у пресі.

"Куровський назвав "захисниками невідомо чого" відомих та поважних людей: академіків НАН України, заслужених лікарів, професорів, відомих далеко за межами нашої держави - саме вони стали на захист унікального дендрологічного парку в центрі Києва, посадженого видатним вченим, академіком Олександром Богомольцем. Вважати цю пам'ятку "невідомо чим" може тільки невіглас з синдромом приїжджого", - заявила Кільчицька.

Крім того, за її словами, заяви Куровського стосовно, ніби-то проведеної його компанією реконструкції корпусів Олександрівської лікарні,  не відповідають дійсності.

"Це відверта брехня", - сказала Кільчицька.

Також, вона вважає безпідставними звинувачення пана Куровського у намаганні через скандальне будівництво  дискредитувати лідера БЮТ Юлію Тимошенко та її політичну силу.

"Юлія Володимирівна спільно зі своїми поплічниками не потребує додаткових заходів з дискредитації. адже команда прем'єра сама вже давно дискредитувала і себе, і лідера божевільною інфляцією, популістськими гаслами, які не виконуються та економічною кризою", - сказала Кільчицька/

Як відомо, у понеділок Іван Куровський оприлюднив заяву, в якій говорилося, що "Житлобуд" припиняє будь-які роботи на території Жовтневої лікарні через постійні пікетування активістів.

Пізніше група захисників Олександрівської лікарні заявила, що інформація в заяві не відповідає дійсності, оскільки на території лікарні працює екскаватор і руйнує Кловський пагорб.  
 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ