Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4933ba6201c92/
Українська правда
Київ

Проїзні на метро бояться холоду, монет і вологи

01.12.2008  11:20


Фото з сайту "Київського метрополітену"

Керівництво "Київського метрополітену" попереджає користувачів безконтактних карток, що зроблені самовільно дірки в проїзних, а також вплив низьких та високих температур призводять до непридатності цих проїзних.

В метро зазначають, що нерідко до них звертаються пасажири з пошкодженими безконтактними картками.

"Навіть попередній огляд картки свідчить про те, що нею користувалися не належним чином, в результаті чого було зламано рідер чи антену. Такі картки вже ніколи не будуть читатися автоматичними контрольними пунктами", йдеться у повідомленні прес-служби метрополітену.

Також були випадки, коли пасажири приносили здавати картки з просвердленим у картці отвором (для носіння її на ланцюжку). Після такого втручання картка також виходить з ладу.

Для тих, хто хоче носити картку на шиї, метрополітен радить придбати в торговій мережі спеціальні аксесуари, а не свердлити картку.

Правила експлуатації БК:

БК є складним електронним пристроєм, її не можна охолоджувати нижче - 10ºС, нагрівати вище + 60ºС і тримати у вологому агресивному середовищі.

БК не можна згинати, механічно навантажувати і тримати у потужному електромагнітному полі.

БК не рекомендується зберігати разом з монетами, металевими предметами та стільниковими телефонами.

БК рекомендовано носити у спеціальному захисному неметалевому футлярі або гаманці. Під час користування, виймати з футляра або гаманця картку не обов'язково.

"Українська правда. Київ"

РЕКЛАМА Хотите купить стиральную машину по выгодной цене? Заходите в магазин Cifrosvit и выбирайте лучший товар по низким ценам.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.