У Черновецького підняли ціни на розблокування коліс



Фото "Сегодня"
У столиці підвищили тарифи на розблокування коліс припаркованих автомобілів, чиї водії не оплатили послуги паркування. Відтепер ціна розблокування зросла в 1,5-3 рази до 150-300 гривень за один транспортний засіб.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління цінової політики Київської міської державної адміністрації, повідомляють "Українські новини".

Підвищуючи ці тарифи, "Київтранспарксервіс" диференціював єдиний тариф, що діяв раніше. Тепер вартість розблокування залежатиме від зони паркування.

Таким чином, тариф на розблокування коліс автомобіля в 1-й зоні паркування збільшився в 3 рази або на 200 до 300 гривень/машина. 1-а зона охоплює територію, обмежену Європейською площею, вулицями Трьохсвятительською, Михайлівською, Великою Житомирською, Володимирською, Льва Толстого, площею Льва Толстого, Великою Васильківською, Саксаганського, Еспланадною, Басейною, Шовковичною, Грушевського.

Тариф на розблокування в 2-й зоні збільшився в 2 рази або на 100 до 200 гривень/машина.

Ця зона знаходиться в межах вулиць Набережно-Хрещатицької, Ярославської, Ярославського провулка, Нижнього Валу, Глибочицької, Артема, Мельникова, Теліги, Довженка, Індустріальної, Чоколовського бульвару, Червонозоряного проспекту, Московський площі, бульвару Дружби Народів, Набережного шосе.

Тариф на паркування в 3-й зоні збільшився в 1,5 рази або на 50 до 150 гривень/машина.

Ця зона охоплює територію від меж 2-ї зони до меж Києва.

Представник підприємства не зміг назвати точну дату введення цих тарифів, зазначивши, що це відбулося в листопаді.

Як відомо, у грудні 2007 року "Київтранспарксервіс" вирішив блокувати колеса автомобілів на паркуваннях для гарантії оплати їх водіями послуг паркування.

Вартість розблокування становила 100 гривень незалежно від зони паркування.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ