Пастор Аделаджа особисто помолиться за пліткаря Луценка


Старший пастор "Посольства Божого" Сандей Аделаджа почав посилено молитися за міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.  

Про це повідомляє муніципальна газета "Хрещатик" з посиланням на прес-службу Церкви "Посольство Боже".

Аделаджа також висловив надію, що головний міліціонер країни, хоча "не відає, що він творить", все ж таки припинить наговорювати на християнську Церкву.

"Я вірю в найкраще в людині і тому щиро молюся і вибачаю пана Луценка за його необґрунтовані заяви і розповсюдження наклепу. Я розумію, що подібні дії могли засмутити і заронити в душах віруючих людей образу і незадоволеність. Проте Біблія вчить нас любити і вибачати. І тому зі всім упокорюванням, я як пастор і християнин вибачаю і благословляю Юрія Луценка і закликаю всіх щиро віруючих послідувати моєму прикладу", - заявив Пастор Сандей.

Пастор заявив,  що Луценко потребує молитов і регулярних відвідин церкви, тому запросив його відвідувати церкву, причому будь-яку.

"Я стану молитися за духовне відродження пана Луценка і вірити, що Бог пробачить і помилує його, адже він "не відає, що творить", - сказав Сандей.

Водночас він висловив переконання, що "після наших молитов пан Луценко покаже гідний приклад покаяння і доведе, що це нижче за гідність віруючої людини - поширювати наклеп і плітки".

"Україна гостро потребує чесних міліціонерів і я переконаний, що головною своєю чеснотою пан Луценко все ж таки вибере віру в Бога і чисту совість", - додав Аделаджа.

Як повідомлялося, у вівторок Луценко заявив про причетність пастора Сандея Аделаджі до фінансової афери "Кінгз Кепітал".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ