Черновецький ручається, що Сандей не причетний до афери



Фото з сайту news.invictory.org
Мер Києва Леонід Черновецький запевняє, що пастор "Посольства Божого" Сандей Аделаджа не причетний до жодних фінансових операцій.  

Про це він сказав у середу , коментуючи заяву міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про причетність пастора до фінансової афери "Кінгз Кепітал".

"Сандей мій друг і я за нього ручаюсь. Він ніякого стосунку до фінансових операцій не має. Він довірливий як дитина, і більш нічого", - сказав мер.

Черновецький також наголосив, що "Сандей дуже порядна людина, дуже хороший хлопець, дуже щирий, справжній патріот України".

"Він провів тут усі ночі на Хрещатику, і ще тисяча прихожан церкви. Приносили каву, бутерброди. І я їх їв, і каву пив, але справа не в каві, а в його непримиренній позиції, яка заключається в тому, що він будучи інтелігентною людиною, не насаджує у Києві якусь нову тоталітарну секту", - сказав мер. 

Градоначальник наголосив, що до церкви "Посольство Боже" ходять інтелігентні люди.

"Ті, хто ходять у церкву - Онопенко, Тимошенко була, - інтелігентні люди в основному, там  немає дурнів", - сказав Черновецький.

За його словами, він жаліє, що не може ходити до церкви свого друга.

"Я жалію, що не можу через провокації відвідувати церкву, хоча за ідеологією я протестант... Хоча ходжу я у православну церкву і я не жалію, оскільки я православний і зраджувати релігії я не збираюсь", - підсумував мер.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ