"Київенерго" обмежить постачання електроенергії боржникам



Фото news2000.org.ua
З метою уникнення більш вагомих наслідків для компанії та енергосистеми столиці, АК "Київенерго" з 27 листопада буде обмежено електроспоживання боржників.

Про це йдеться в офіційному листі "Київенерго" до Київської міської державної адміністрації, повідомляє прес-служба компанії.

У листі висловлює стурбованість рівнем розрахунків за спожиту електричну енергію установ і організацій, що фінансуються з міського та районних бюджетів Києва.

Компанія зазначає, що установами та організаціями, що фінансуються з міського та районних бюджетів столиці наразі сплачено лише 13% за споживання електричної енергії.

Так, прогнозоване споживання електричної енергії установами та організаціями, що фінансуються з міського та районних бюджетів у листопаді становить 15 мільйонів 369 тисяч гривень.

"При цьому,  станом на 1 листопада цього року борг за електроенергію цих установ вже становив 6 мільйонів 682 тисячі гривень. Наразі цією категорією споживачів до "Київенерго" сплачено лише 2 мільйони 34 тисяч гривень", йдеться в листі.

У прес-службі компанії відзначають, що відповідальність за можливі наслідки у зв'язку з відключенням об'єктів енергопостачання покладається на керівників підприємств, установ та організацій, які заборгували за спожиту електричну енергію.

"Внаслідок неповних та невчасних  розрахунків, АК "Київенерго" є одним з найбільших боржників перед  Державним підприємством "Енергоринок" за придбану у листопаді електричну енергію, йдеться в листі.

У зверненні до Київської міської державної адміністрації "Київенерго" наголошує на застосуванні термінових заходів для розрахунків за спожиту електричну.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ