Мер підозрює, що Турчинов ніколи не був у метро і просто базікає


Київський міський голова Леонід Черновецький назвав популістськими та безвідповідальними заяви  віце-прем'єр-міністра Олександра Турчинова щодо тарифів на проїзд у столичному громадському транспорті.

Про це він заявив у середу, повідомляє прес-служба КМДА.

"Пан Турчинов занадто загрався у пошуках дешевої популярності серед киян. Після того, як мешканці столиці повністю відмовили йому в довірі на нещодавніх позачергових виборах, незаконно ініційованих його політичною силою, він вирішив набрати політичних балів і зайнявся "вирішенням" транспортного питання", - сказав Черновецький.

Він відзначив, що "будь-які доручення і розпорядження від політичного аутсайдера Турчинова, що стосуються функціонування транспорту - це неадекватна реакція на відсутність популярності серед киян".

Мер підкреслив, що, будучи другою людиною в Кабміні, Турчинов жодного разу не виступив з пропозицією про виділення коштів з держбюджету для підтримки та розвитку столичного муніципального транспорту.

"Дивна позиція першого віце-прем'єра Турчинова не має нічого спільного з вирішенням питань безпечної роботи й розвитку комунального транспорту столиці. Ця людина ніколи не жила київськими проблемами і, більш того, навряд чи була в столичному метрополітені", - додав градоначальник.

За словами Черновецького, "оскільки Кабмін ніколи не виділяв коштів на розвиток столичного транспорту, не відшкодовував збитків транспортних підприємств, будь-які заяви першого віце-прем'єра про необґрунтованість тарифів - це не більше ніж порожнє базікання, характерне для лідерів БЮТ".

Як відомо, у вівторок Турчинов доручив зменшити вдвічі  вартість проїзду у міському пасажирському транспорті в Києві до 1 гривні за поїздку. 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ