Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4922d0da35d24/
Українська правда
Київ

БЮТ кличе всіх на мітинг проти "тарифу Черновецького"

18.11.2008  15:27

27 листопада о 10 годині під стінами Київради відбудеться мітинг по скасуванню 2-гривневого тарифу, організований Блоком Юлії Тимошенко.

До кампанії по "скасуванню тарифу Черновецького" закликають приєднатися усі політичні сили.

Текст звернення розміщений на центральному інтернет-порталі Блоку та вже розповсюджується серед киян у вигляд листівок, повідомляє прес-служба БЮТ.

Депутати закликають усі політичні сили "об'єднатися в прагненні змусити Черновецького знизити тарифи на проїзд в громадському транспорті до рівня інших міст України, тобто зменшити мінімум вдвічі".

У БЮТ нагадали, що переважна більшість демократичних політичних сил декларувала у своїх передвиборчих програмах збереження прийнятних для мешканців столиці тарифів на транспорт та житлово-комунальні послуги.

"Тому лише наші спільні зусилля змусять Черновецького скасувати "космічні тарифи" на проїзд в громадському транспорті", йдеться в повідомленні.

За словами депутатів, "популізм та безвідповідальність "команди" Черновецького загрожують соціально-економічному та громадсько-політичному розвитку столиці. Натомість сам мер, ховаючись за спинами депутатів Київради, звинувачує в усіх своїх прорахунках Уряд".

Депутати нагадали, що з 4 листопада "внаслідок розпорядження мера Черновецького" вартість проїзду у комунальному транспорті Києва збільшилась у 3-4 рази.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.