Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/491c34d37d455/
Українська правда
Київ

Пилипишин пропонує Черновецькому зіграти в російську рулетку?

13.11.2008  15:08

Віктор Пилипишин готовий написати заяву про звільнення з посади голови Шевченківської райдержадміністрації та ради, якщо мешканці на референдумі не підтримають ідею збереження району.

Про це він заявив, коментуючи висловлювання представників мера щодо страху районного керівництва втратити владу внаслідок скорочення кількості районів столиці.

"Я не тримаюсь за владу. І тому, щоб відкинути всякі інсинуації з цього приводу, офіційно заявляю, що готовий написати заяву про звільнення з посади голови Шевченківської райдержадміністрації та ради, якщо мешканці не підтримають ідею збереження Шевченківського району. Таким чином, референдум буде вотумом довіри районній владі та мені особисто, як голові району", - підкреслив Пилипишин.

[L]Він відзначив, що якщо шевченківці вирішать зберегти район, він вимагатиме, щоб ті посадовці, які дискредитували ідею вільного волевиявлення киян, відповіли за свої слова.

"Найбільш чесно з їхнього боку було б залишити свої посади, оскільки чиновники, яких не цікавить думка людей, не мають морального права вирішувати долю Києва. І саме тоді стане зрозуміло, хто ж з нас тримається за владу і кому чиновницьке крісло дорожче за долю мешканців столиці", - наголосив голова Шевченківського району.

Як відомо, 16 листопада в Шевченківському районі хочуть провести місцевий референдум, де мешканцям запропонують дати згоду або ж заперечити ідею ліквідації району.

"Українська правда. Київ" 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.