Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/491c288779d1f/
Українська правда
Київ

Жах на Московській площі закінчиться на початку 2009

13.11.2008  14:15


Оновлену Московську площу буде введено в експлуатацію у першому півріччі 2009 року.

Про це під час знесення будівлі УБОЗу в рамках реконструкція площі заявив мер Леонід Черновецький.

"Ми вже наближаємося до завершальної стадії реконструкції Московської площі та будівництва розв'язки на ній. Кияни недарма терпіли тимчасовий дискомфорт, створений будівельними роботами на площі. Адже після введення в експлуатацію нової розв'язки, пропускна спроможність Московської площі зросте з 6 тис. авто/годину до 12 тис. авто/годину", - сказав Черновецький.

[L]За його словами, це, в свою чергу, дасть змогу ліквідувати затори на площі та відчутно покращить транспортне сполучення 220 тисяч мешканців Голосіївського району.

Мер відзначив, що на об'єкті щодоби працюють 100 робітників у 3 зміни. Наразі вже завершено будівництво підземного переходу біля Деміївського ринку, у стадії завершення - будівництво пішохідного мосту, оздоблювальні роботи у підземних пішохідних переходах через просп. Науки, просп. 40-річчя Жовтня та Червонозоряний проспект. 

"Прокладені усі сантехнічні мережі, встановлено 90% паль естакади, та завершуються прокладання високовольтного кабелю та кабелю зв'язку", - сказав Черновецький.

Вартість робіт з реконструкції Московської площі та будівництва розв'язки - 329,4 млн. грн. Станом на 11 листопада вже використано 115 млн. грн.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.