Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/491bfe2e22524/
Українська правда
Київ

У Черновецького керівників ЖЕКів визначатимуть за співбесідою

13.11.2008  11:15

Керівників житлових підприємств і організацій міста комунальної власності обиратимуть шляхом проведення співбесід.

Відповідне розпорядження підписав мер Леонід Черновецький.

Співбесіди проводитимуться з метою поліпшення якості житлово-комунальних послуг та удосконалення управління житловим господарством столиці, повідомляє прес-служба КМДА. Згідно з розпорядженням, їх підготовкою займатиметься Головуправління житлового господарства.

"Ініціатива проведення таких співбесід належить Київському міському голові. Співбесіди проходитимуть під його головуванням. Оцінюватимуть все: підготовку до роботи в осінньо-зимовий період, як вивозиться сміття, чи ремонтуються ліфти, наскільки оперативно реагують на скарги киян тощо", - сказав начальник Головного управління житлового господарства Володимир Стороженко.

Відповідно до затвердженого розпорядженням графіка, перша співбесіда з питань житлово-комунального господарства відбудеться у Голосіївському районі - 18 листопада.

У Дарницькому районі з керівниками ЖЕКів спілкуватимуться 20 листопада, у Деснянському - 25 листопада, у Дніпровському районі - 27 листопада.

В Оболонський район у ЖЕКи прийдуть - 2 грудня, у Печерський - 4 грудня, у Подільський - 9 грудня, у Святошинський - 11 грудня, у Солом'янський - 16 грудня та у Шевченківський - 18 грудня.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.