Черновецький проплатив акцію під Кабміном?



Фото Дмитра Ларіна
Провокаційна акція під Кабміном була щедро проплачена кланом Черновецького.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну.

"Зокрема, студент Андрій К., зізнався, що за виступ під прапорами столичного голови йому заплатили 150 гривень, а Валентина С. розповіла, що соціалісти платили по 100 гривень за участь у цьому маскараді", йдеться в заяві.

Мітинги представників Блоку Черновецького та Соціалістичної партії, що відбулися під стінами Кабміну, стала новим еталоном абсурдності та невігластва в атаках на уряд, заявляють у прес-службі.

"Представники  київського мера Леоніда Черновецького, що пікетували уряд з одного боку вулиці Грушевського, вимагали негайно підвищити тарифи на проїзд у столичному метрополітені. Їхні візаві з Соцпартії через дорогу вимагали так само терміново тарифи зменшити. При цьому ці обидві, з дозволу сказати, політичні сили користувалися одним мікрофоном та аудіотехнікою, яку дружно передавали один одному в ході провокації, і однією й тією ж риторикою", йдеться у заяві.

І Блок Черновецького і Соцпартія виступили зі звинуваченням на адресу уряду за зростання тарифів у Київському метрополітені та, водночас, за відсутність такого росту, заявили у Кабінеті міністрів.

З огляду на це, прес-служба Кабміну попросила киян об'єктивно оцінювати діяльність політичних сил, які заважають уряду працювати, і не піддаватися дешевому маніпулюванню свідомістю.

Уряд не має жодного стосунку до підвищення тарифів на проїзд у Київському метрополітені і не дозволить різноманітним пройдисвітам та авантюристам ганьбити роботу Кабінету Міністрів, заявляють у прес-службі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ