У Черновецького дії Пилипишина пояснили страхом


Референдум у Шевченківському районі Києва є нічим іншим, як страхом голови райадміністрації Віктора  Пилипишина і його команди позбутися керівних посад у районі

Про це заявив заступник голови мера Віталій Журавський, повідомляє прес-служба КМДА

За його словами, відповідно до чинного законодавства право на проведення референдуму з такого питання має виключно Київська міська рада, яка не приймала жодного рішення щодо ліквідації Шевченківського району чи об'єднання його з іншим.

"Якби депутати Київського парламенту прийняли рішення про об'єднання двох районів в один, чи з питання, яке кровно цікавить Віктора Пилипишина, то для цього треба було б обов'язково проводити загальноміський референдум і вислухати думку кожного киянина", - сказав Журавський.

Він додав, що, враховуючи викладене, у Шевченківському районі може бути проведено лише соціологічне опитування, а не референдум з питання ліквідації району або його об'єднання з іншим.

"По суті, ця акція (референдум), яка планується 16 листопада, не додасть популярності Віктору Пилипишину, на що очевидно розраховує його команда. Сьогодні це можна досягти лише збільшенням надходжень до бюджету району і успішною роботою його економіки", - підкреслив Журавський. 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ