Чиновники мерії публічно віддадуть ключі від машин


У середу об 11 годині ранку заступники мера Києва Леоніда Черновецького здадуть ключі від закріплених за ними службових авто.  

Це відбудеться у зв'язку з проведенням аукціону з продажу автопарку мерії, повідомляє прес-служба КМДА.

Кошти від продажу автомобілів на аукціоні підуть до бюджету міста Києва  та будуть спрямовані на вирішення питань соціально незахищених верств населення столиці.

Передача чиновниками КМДА закріплених за ними автомобілів перед центральним входом у мерію.   

Серед машин, які закріплені за КП "Автотранспортне підприємство Київської міської ради" та підлягають продажу на аукціоні: ГАЗ-14, Чайка, що належала колишньому першому секретареві ЦК Компартії України - Щербицькому В.В.; ГАЗ-1402, Чайка - колишнього першого секретаря міського комітету Компартії України - Ботвина О.П; Бьюік Парк Авеню - колишніх представників президента України у м. Києві - Салія І.М. та Косаківського Л.Г. з 1992 по 1996 р..

А також Тойота Ленд Крузер - колишнього міського голови - Омельченка О.О. з 1996 по 2006 р.; Крайслер 300 С - колишнього секретаря Київради - Ялового В.Б. з 1996 по 2006 р. та Крайслер 300 С - колишнього першого заступника голови КМДА - Фоменка І.А,. з 2002 по 2006 р. 

Крім того Тойота Камрі - секретаря Київради Довгого О.С. з 2007 р.; Мерседес Бенц, МІ--320 та Тойота Камрі - першого заступника мера Голубченка А.К. з 2006 р. та ще вісім машин Тойота Камрі, що належали ішим заступникам голови міськадміністрації головному  архітектору Києва Присяжнюку В.С.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ