Попався грузин, який обкрадав автомобілі. Фото


24 жовтня в районі бульвару Лесі Українки на Печерську правоохоронці затримали громадянина Грузії Гурцкая Лексо, 1981 р.н..

Чоловіка підозрювали в неодноразових скоєних крадіжках з автомобілів, повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС.

Прийоми, якими користувався зловмисник достатньо прості. У більшості випадків хлопець просто спостерігав за своєю жертвою, а коли та сідала в машину, відволікав її увагу. Одним з відомих способів є пробиття колеса і акцентування на цьому уваги водія.

Не менш відомим варіантом вважалася імітація зіткнення з пішоходом, (б'ють рукою по багажнику), коли людина вискакує з машини, забувши, навіть про себе.

Іноді просто розбивав скло. І зовсім не обов'язково що це буде "крута" машина, безлюдне, віддалене місце і пізня година вечора.

 
Як правило, в більшості випадків все навпаки: Центр міста, світлий день, будь-який автомобіль. Головне, побачити сумку або те, що може зацікавити. Тоді - немає перешкод. А неподалік грабіжника знаходиться власна машина.

Звичайно, номерні знаки такого автомобіля викрадені, тому не дійсні.

Наразі по даній справі ведеться слідство. Правоохоронці Печерського райуправління міліції звертаються до жителів та гостей міста, з проханням уважно подивитися на фото злодія.

Якщо комусь знайоме його обличчя або хтось став жертвою його дій, просять звертатися до Печерського районного управління міліції за адресою: Московська, 30 або за телефонами: 8(044)280-70-42; 8(044)280-33-50;  8(044)280-40-88 

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ