Черновецький піде на вибори з Кільчицькою, але без Аделаджі



Заступник мера Києва, яка зараз знаходиться у декретній відпустці, Ірена Кільчицька візьме участь у парламентських виборах за списком Блоку Черновецького.

Про це у вівторок на брифінгу заявив столичний мер Леонід Черновецький, відповідаючи на питання, хто буде у списку його Блоку на майбутніх виборах.

"Так, Ірена Кільчицька піде разом зі мною у Верховну Раду, якщо не народить ще одну-дві-три дитини. Але я до неї прихильний, вона професійна, глибоко порядна людина", - сказав голова Київської міськадміністрації.

Водночас він додав, що візьме у список лідера партії "Зелена планета" Наталю Зубицьку.

"Наталія Петрівна точно зі мною піде, про що сьогодні вона сказала. І для мене це честь", - сказав Черновецький.

Він також наголосив, що на даний момент його Блок не веде переговорів ні з "Єдиним центром", ні з Віктором Ющенком. 

Мер також відзначив, що не заручатиметься підтримкою пастора Сандея Аделаджі.

"Сандей Аделаджа видатний проповідник, якого визнають президенти багатьох країн світу, і мені дуже шкода, що я своєю передвиборчою компанією нашкодив йому, і як людині, і як пастиру, і як лідеру церкви", - сказав Черновецький.

За його словами, він гордиться, що має такого друга, але не радить нікому заручатися підтримкою пасторів.

"Я пишаюся, що маю такого друга. Та я нікому не раджу заручатися підтримкою будь-яких пастирів, якими б великими вони не були, бо ці люди живуть в світі безмежної віри в Бога", - сказав Черновецький. 

Як відомо, раніше Аделаджа заявляв, що Черновецький коли вперше завітав до його церкви, він прийшов агітувати людей голосувати за себе на виборах мера Києва.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ