Черновецький співпрацюватиме з усіма, хто вірить в Бога


Блок Черновецького у Верховній Раді співпрацюватиме з усіма, хто сповідує християнські істини, бо найбільша проблема України і політиків у тому, що вони в Бога не вірять.

Про це мер Леонід Черновецький заявив на брифінгу, відповідаючи на питання журналістів, з ким він блокуватиметься на виборах до Верховної Ради.

"Ми будемо співпрацювати з усіма, хто вірить в Бога, хто з Богом хоче змінити Україну, а по-іншому її змінити не можливо, і хто сповідує християнські істини", - сказав Черновецький.

Мер додав, що сам він підтримує усі церкви, які існують на території України.

"Я щиро вірю в Бога, я вірю, що Бог з Україною, яким би це не здавалося смішним для людей сторонніх. А  до них я відношу більшість політиків у Верховній Раді. Бо вони спілкуються з богом лише на телекамери, демонструючи таким чином свою приналежність до християнської ідеології", - сказав столичний градоначальник.

Черновецький наголосив, що в конституції України, "за яку я голосував, за  яку голосували всі, написано, що політики мають керуватися божими правилами. Це правило номер один, і номер 2 і 3 і 4 і так далі".

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ