Міська влада "притисла" зовнішню рекламу


У четвер Головне управління контролю за благоустроєм міста Києва демонтувало два незаконно встановлені банери на вул. Басейній та щитову конструкцію на вулиці Мечникова.

За словами виконуючого обов'язки начальника управління Віктора Кунца, банер на вулиці Мечникова, який прикривав реконструкцію фасаду, буде замінено захисною сіткою за рахунок власника.

Окрім того, власник будівлі заплатить у бюджет міста за демонтажні роботи, які проводять професійні альпіністи, повідомляє прес-служба КМДА.

Черновецькому муляв банер на Басейній.. 

"Демонтаж незаконно встановленої реклами триває щодня. Рекламні банери, окрім того що псують зовнішній вигляд столиці, інколи завдають шкоди самій будівлі, на якій їх незаконно розміщують. До того ж, жодних дозволів на розміщення реклами, яку сьогодні ми демонтуємо, немає, а отже немає і платежів за цю рекламу у бюджет", - зазначив Кунц.

та рекламний щит на вуиці Мечникова. Бо не заплатили... 

За його словами, під час демонтажу рекламного щита на вулиці Мечникова, його власники вчинили опір працівникам управління. Щит, зрештою, таки демонтували.

Чиновники на камеру показали, що вміють не тільки теревеніти. Можуть і драбинку принести 

Водночас Кунц наголосив, що ГУ контролю за благоустроєм звернеться до ГУ з питань реклами з листом, у якому вкаже на грубі порушення фірми, яка встановила незаконний щит та попросить надалі не видавати дозволи цій фірмі на встановлення  рекламних носіїв.

"Є доручення мера з наведення порядку у питанні розміщення реклами, яке ми чітко виконуємо. До кінця року ми демонтуємо до 400 незаконно встановлених рекламних конструкцій", - сказав Кунц.

"Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ